با لوبیا عروس فله کباب برگ خود را خوشمزه تر کنید

لوبیا عروس چیست؟
لوبیا عروس نوعی لوبیا معمولی است که در غذاهای آمریکای لاتین و جنوب غربی رایج است.

این حبوبات کوچک و چاق، بافت خامه ای و طعم ملایمی دارند.

بنابراین استفاده از آنها در انواع غذاها مانند سوپ، خورش، سالاد و حتی محصولات پخته آسان است.

لوبیا عروس فله جزء اصلی غذاهای مکزیکی است و در لوبیاهای سرخ شده، چیلی، تاکو و دیپ خامه ای میل می شود.

می توانید لوبیا عروس خشک یا کنسرو شده را در اکثر فروشگاه های مواد غذایی خریداری کنید.

وقتی لوبیا عروس با مواد خوش طعمی مانند سیر، پیاز و ادویه‌ها پخته می‌شود، به یک غذای اصلی رضایت‌بخش و مغذی یا افزودنی به هر وعده غذایی تبدیل می‌شود.

نام دیگری برای لوبیا چیتی چیست؟

نام دیگر لوبیا چیتی «لوبیا خالدار» است.

لوبیا عروس فله

لوبیا چیتی نام خود را از ظاهر خود گرفته است که شبیه به یک اسب نقاشی شده یا “چنتی” است.

به دلیل طرح خالدار روی پوست بیرونی آنها به لوبیای خالدار نیز گفته می شود. مهم نیست که آنها را چه می نامید، لوبیا چیتی خوشمزه است.

بهترین جایگزین لوبیا چیتی
لوبیا چیتی یک غذای اصلی در بسیاری از غذاها است، اما گاهی اوقات یافتن جایگزین ضروری است.

در اینجا چند گزینه برای جایگزین لوبیا چیتی در دستور العمل های شما وجود دارد:

لوبیا سیاه
لوبیا سیاه ممکن است بهترین جایگزین لوبیا چیتی باشد.

آنها بافت و طعم مشابهی با لوبیا چیتی دارند و آنها را به یک جایگزین عالی در سوپ یا فلفل تبدیل می کند.

لوبیا قرمز

گزینه دیگر لوبیا چشم بلبلی است که بافتی مشابه دارد و می تواند در غذاهای مکزیکی و جنوب غربی استفاده شود.

لوبیا کانلینی
این لوبیا بلبلی سفید نیز دارای بافتی مشابه است و می توان آن را به همان روش لوبیا چیتی استفاده کرد.

اما رنگ سفید آنها باعث می شود در ظرف شما متفاوت به نظر برسند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.