سیب قرمز لبنان رکورد فروش سیب را زده است

در میان کسانی که طعم ترش را دوست دارند، محبوبیت دارد زیرا در مقایسه با انواع دیگر کمترین شیرینی را دارد.

آنها به رنگ سبز تند، خمیر سفت و آبدار و طعم اسیدی مشخص هستند.

سیب قرمز لبنان از طرفدارارن بسیاری برخوردار است.

اکسیداسیون آن کندتر است، و برای استفاده در سالاد یا تزئین محصولات شیرینی ایده آل است و حس تازه ای به ظروف می بخشد.

در نهایت سیب فوجی را پیدا می کنیم که نامش ممکن است نشانه هایی از محل پیدایش آن به شما بدهد.

این واریته ترکیبی است که در نتیجه جهش بین Red Delicious و Rawls Jennet در سال 1930 در شهر فوجیزاکی در ژاپن ایجاد شد.

سیب

این رقم چهارمین رقم پرمصرف جهان است و به دلیل رنگ زرد متمایل به قرمز، درشت و قوی بودن، کرم رنگ و ترد و طعمی کاملاً شیرین و آبدار است.

چگونه سیب را مصرف کنیم؟
سیب میوه ای همه کاره است که به ما امکانات بی نهایتی می دهد تا آن را مصرف کنیم و بتوانیم از تمام خواص تغذیه ای آن بهره ببریم.

راه هایی را که می توانید آنها را در رژیم غذایی خود بگنجانید، بدانید.

کامل و با پوست
این ساده ترین راه برای مصرف آن است زیرا برای خوردن آن نیازی به استفاده از هیچ ظرفی نیست.

این یک گزینه کاربردی است که اگر خارج از خانه هستیم آن را با یک میان وعده برای رفع گرسنگی در هر زمانی از روز بخوریم، یک وعده غذایی متعادل است و همچنین در رفع گرسنگی در هر زمانی از روز به ما کمک می کند.

برای مصرف کامل و با پوست، بهتر است قبل از خوردن آن را به خوبی بشویید.

طلایی
سیب طلایی همانطور که از نامش پیداست به رنگ زرد است.

پوستی صاف دارد، آبدار و ترد است.

رنگ آن از زرد متمایل به سبز تا مایل به قرمز روشن و همچنین طعم اسیدی آن که هنگام رسیدن ناپدید می شود و به دلیل توانایی آن در حفظ قند طبیعی خود شیرین می شود، شناخته می شود و آن را به سیب ایده آل برای تهیه سالاد، دسر، کیک تبدیل می کند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.