مصرف خیارشور چاشنی تاثیر بالایی در سلامت مغز دارد

خیار با سیب (ترشی و کمی نمک زده)

خیارشور چاشنی از بهترین قیمت برخوردار است.

برای یک شیشه 3 لیتری، 1-2 سیب (ترش).
3-4 حبه سیر
شوید (چتری)
برگ گیلاس
کشمش (مشتی) فلفل دلمه ای 12
نخود فرنگی 12
حبه.
4 برگ بو
5 قاشق چای خوری شکر 4 قاشق چایخوری
نمک 2 قاشق چایخوری
اسانس سرکه (تقریبا)
خیار – 1.5 – 2 کیلوگرم. (بستگی به سایز دارد)

سیر را ورقه ای برش دهید و سبزی ها را بشویید.

خیارهای شسته شده را به طور متناوب با ادویه ها و برش های سیب در شیشه های تمیز قرار دهید (پوست آن را جدا نکنید).

شیشه را با آب جوش پر کنید و بگذارید 20 دقیقه بماند.

خیارشور

و داخل قابلمه بریزید.

این آب را دوباره بجوشانید و شکر و نمک را اضافه کنید.

خیارها را با شربت پر کنید، 10 دقیقه صبر کنید و آب نمک را دوباره داخل تابه بریزید.

به جوش می آوریم.

در این زمان 2 قاشق چایخوری سرکه ولرم را داخل بطری بریزید و آن را با شربت نشاسته در حال جوش پر کنید و با درب آب پز بپیچید.

قوطی ها را برمیگردانیم و میپیچیم تا خنک شوند.

خیارها را در دمای اتاق یا در جای خنک نگهداری کنید.

خیارهای کم نمک (روش گرم):
خیارها را با ادویه و برش های سیب در ظرفی عمیق قرار دهید.

2 قاشق غذاخوری را در آب داغ (1 لیتر) رقیق کنید.

نمک، خیارها را بریزید و با بشقاب بپوشانید تا شناور نشوند. در دمای اتاق بگذارید تا کاملا خنک شود سپس در یخچال قرار دهید.

روز بعد خیارها آماده خوردن هستند.

نمک خیار ترد روی میز شما فقط یک پیش غذا نیست، بلکه غذایی است که باید طرز پخت آن را بدانید.

مهمانداران واقعی دستور العمل های ترشی نشان داده اند که شما قطعا باید در مورد آنها بدانید.

بیایید بفهمیم که برای ترشی کردن خیار در زمستان در کوزه ها به چه چیزهایی نیاز دارید.

بسیاری از دوستداران خیارشور ترشی ترشی در بشکه را ایده آل می دانند.

طعم سرکه آنها را خراب نمی کند و تمام خصوصیات ویژه یک میان وعده عالی (ترد، معطر و نسبتاً شور) را دارند.

 

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.